NL   EN

2BA en JLF Products

JLF Products is partner met 2BA

In de dynamische wereld van groothandel en productlevering is digitale toegankelijkheid geen luxe maar een noodzaak. JLF Products erkent dit en is daarom partner van 2BA, een toonaangevend data platform dat essentieel is voor het efficiënt beheren van product-, prijs- en voorraadinformatie.

De 2BA datapool is een dynamische bron waar zowel productinformatie als bijbehorende handelsgegevens continu worden bijgehouden en geactualiseerd. Deze gegevens zijn direct toegankelijk voor onze afnemers, wat onmisbaar is voor het efficiënt functioneren van hun bedrijfsprocessen.

Uitgebreide én actuele productinformatie met 2BA

Bij JLF Products streven we ernaar om onze afnemers directe toegang te bieden tot uitgebreide productinformatie. Voor JLF Products vertaalt de integratie met 2BA zich in een ononderbroken stroom van nauwkeurige en actuele productinformatie die essentieel is voor ons bedrijfsmodel. Dit maakt het mogelijk voor inkopers, installateurs en calculators om onmiddellijk met deze gegevens aan de slag te gaan, wat essentieel is voor zowel ons interne beheer als onze klantenondersteuning.

Met de ondersteuning van 2BA kunnen wij ons assortiment efficiënt digitaal beheren en dit naadloos integreren in onze webshop en verkoopbalies. De directe toegang tot fabrikantgegevens, verrijkt met cruciale handelsinformatie, verhoogt onze operationele efficiëntie aanzienlijk.

Voordelen voor JLF Products door de samenwerking met 2BA

  • Toegang tot gegevens: Actuele product- en handelsgegevens van meer dan 1.200 producenten zijn eenvoudig toegankelijk via een centrale bron.
  • Uniforme data-uitwisseling: Gegevens zijn naadloos integreerbaar met onze ERP-software, gestandaardiseerd volgens vooraf bepaalde formaten.
  • Toekomstige prijzen en producten: Vroegtijdige toegang tot toekomstige prijsstellingen en nieuwe producten van leveranciers.
  • Kwaliteitsbeheer: Dankzij meer dan 800 validatieregels verbeteren we de kwaliteit van ons eigen bestand.
  • Marktbereik: Ons assortiment bereikt meer dan 2.200 verwerkende bedrijven die bij 2BA zijn aangesloten.
  • Unifeed zoekmachine: Verbeterde service aan de ‘winkelende’ installateur dankzij geavanceerde zoektechnologieën.

Waarde van 2BA voor onze afnemers

Voor technisch georiënteerde bedrijven is snelle toegang tot product-, prijs- en voorraadinformatie essentieel voor efficiëntie. De datapool van 2BA biedt hiervoor dé oplossing. Niet voor niets wordt 2BA, met miljoenen producten en aanverwante groothandelsinformatie in haar database, vandaag de dag beschouwd als hét centrale artikelbestand door en voor uw branche.

Gebruikers, waaronder installatie- en montagebedrijven, hebben de mogelijkheid om vanuit hun eigen softwarepakket direct gegevens uit de 2BA datapool in te lezen. Dit gebeurt via selectieprofielen die vooraf met 2BA zijn ingesteld, wat een gepersonaliseerde ervaring biedt. Bovendien wordt de 2BA Unifeed zoekmachine breed ondersteund door verschillende softwareplatformen. Deze innovatieve tool stelt u in staat om rechtstreeks vanuit de eigen systemen producten in de 2BA datapool op te zoeken, te selecteren en naadloos te integreren in een eigen applicaties. Dankzij de geavanceerde filtermogelijkheden op basis van ETIM productklassen en kenmerken, kunt u snel en efficiënt de gewenste producten vinden.

Voordelen van 2BA voor u

  • Efficiënter ontwerpen, calculeren en bestellen met alle benodigde informatie uit één bron.
  • Directe integratie van data met toonaangevende ERP-systemen of op maat gemaakte software.
  • Toegang tot netto inkoopprijzen, afgestemd op overeengekomen inkoopcondities met leveranciers.

Kerntaken 2BA

Sinds 2004 beheert 2BA een neutrale datapool die de gecontroleerde digitale uitwisseling van productgegevens tussen leveranciers en afnemers faciliteert. Dit systeem verzekert de integriteit van productgegevens die door fabrikanten, importeurs en agenten worden verstrekt.

De kerntaak van 2BA sinds de oprichting is het verzamelen, valideren en distribueren van geclassificeerde en gekoppelde product- en prijsinformatie. Deze diensten levert 2BA voornamelijk aan fabrikanten, groothandels, bouw- en installatiebedrijven, machinebouwers en system integrators.

Integratie met 2BA

De integratie van 2BA binnen onze bedrijfsprocessen stelt JLF Products in staat om te floreren in een competitieve markt door efficiëntie in design, calculatie en inkoopprocessen te maximaliseren. Het 2BA data-platform is niet alleen een middel voor gegevensbeheer maar fungeert als een strategische schakel in de verbetering van onze bedrijfsvoering en klanttevredenheid. Door deze samenwerking kan JLF Products zich verzekeren van een voorsprong in de branche, gesteund door betrouwbare en gestructureerde (technische) gegevens die essentieel zijn voor succes in de moderne digitale economie. Een extra tool voor onze klanten in de snel veranderende installatie en techniek wereld.

> Meer weten? Neem contact met ons op.