NL   EN

Onze Merken

Groupe Atlantic

Groupe Atlantic


Groupe Atlantic is een gerenommeerd Frans merk dat wereldwijd bekend staat om zijn uitgebreide assortiment verwarmingssystemen en -apparaten. Met een solide reputatie en jarenlange ervaring is Groupe Atlantic een naam die synoniem staat voor kwaliteit, innovatie en comfort. Als toonaangevende speler op het gebied van verwarmingsoplossingen, heeft Groupe Atlantic een scala aan producten ontwikkeld die aan de behoeften van zowel particuliere als zakelijke klanten voldoen. Topdesign, innovatie en spitstechnologie worden bij Atlantic, de specialist in verwarmingssystemen en -apparaten voor uw warmtecomfort, voortdurend gecombineerd.

> Bekijk ons brede assortiment van Atlantic


Atlantic: Wereldwijde Aanwezigheid en Expertise


Met een wereldwijde aanwezigheid en expertise op het gebied van verwarmingssystemen, heeft Groupe Atlantic zich gevestigd als een vertrouwde naam in de industrie. Jaar na jaar is hun reputatie als Frans merk, met een grote expertise en unieke knowhow, over de hele wereld een begrip geworden. Vandaag de dag zijn ze stevig verankerd in Frankrijk, in heel Europa, het Midden-Oosten, Zuid-Afrika en zelfs in Azië, met een constante groei en ontplooiing in heel de wereld.

Hun toewijding aan kwaliteit en innovatie heeft hen in staat gesteld om een breed scala aan verwarmingsoplossingen te bieden die zorgen voor een dagelijks warmtecomfort.


Een Compleet Gamma Producten


Groupe Atlantic heeft een uitgebreid en divers assortiment verwarmingsproducten ontwikkeld om aan uiteenlopende behoeften te voldoen:  • Warmtepompen: Groupe Atlantic biedt geavanceerde warmtepompen die gebruik maken van duurzame energiebronnen om efficiënte verwarming en koeling te bieden voor zowel huishoudelijke als commerciële toepassingen.


  • Warmtepompboilers: De warmtepompboilers van Groupe Atlantic combineren warmwatervoorziening met energiezuinigheid, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor warmwaterbehoeften.


  • Elektrische Boilers: Met elektrische boilers van Groupe Atlantic geniet u van betrouwbare warmwatervoorziening op een efficiënte en milieuvriendelijke manier.


  • Badkamerradiatoren: Groupe Atlantic biedt badkamerradiatoren die niet alleen warmte leveren, maar ook een esthetische en functionele aanvulling zijn voor elke badkamer.


  • Elektrische Verwarming: De elektrische verwarmingstoestellen van Groupe Atlantic bieden directe warmte en comfort, waardoor ze geschikt zijn voor diverse binnenruimtes.


De unieke eigenschappen van Groupe Atlantic  • Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Groupe Atlantic is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige en betrouwbare verwarmingsoplossingen die voldoen aan de hoogste normen.


  • Innovatie: Met voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling blijft Groupe Atlantic voorop lopen in de nieuwste technologieën en innovatieve verwarmingsoplossingen.


  • Diversiteit: Het brede scala aan producten van Groupe Atlantic stelt klanten in staat om de juiste verwarmingsoplossing te kiezen die aan hun specifieke behoeften voldoet.


Vooraanstaand Frans merk


Groupe Atlantic is een vooraanstaand Frans merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige verwarmingssystemen en -apparaten. Met een wereldwijde aanwezigheid en een breed scala aan producten, biedt Groupe Atlantic oplossingen voor zowel wining en kantoor als commerciële verwarmingsbehoeften. Kies voor Groupe Atlantic en geniet van verwarmingsproducten die garant staan voor kwaliteit, comfort en innovatie.


> Bekijk ons aanbod van Groupe AtlanticWebsite: https://jlfproducts.com/producten/groupe-atlantic