NL   EN
`

Woning infrarood verwarming

Infrarood verwarming toepassing voor de woning


Er zijn talloze manieren om een woning te verwarmen. De meest gangbare opties zijn de traditionele radiatoren in combinatie met een centrale verwarmingsketel, of wellicht heeft u een gaskachel in uw huis. Wilt u echter op een duurzame manier een woning verwarmen? Dan is infrarood verwarming voor in huis de oplossing.


Infraroodverwarming woning: de praktische en duurzame oplossing


Wilt u een woning op een duurzame manier verwarmen, maar ziet u op tegen de complexiteit en hoge kosten van alternatieve warmtebronnen? Overweeg dan eens infraroodverwarming. Met deze methode verwarmt u specifieke ruimtes in huis, zoals de badkamer, keuken of woonkamer, maar u kunt het ook in alle vertrekken ophangen voor een comfortabele warmte door het hele huis. De losse infraroodpanelen zijn gemakkelijk te monteren en bieden een veilige en duurzame oplossing voor uw huis.


Doeltreffend en energiebesparend


De warmte van infraroodpanelen is gericht op de personen in de ruimte, niet op het verwarmen van de lucht. Dit maakt infraroodverwarming niet alleen doeltreffender, maar ook energiebesparend. In vergelijking met conventionele verwarming bespaart u tot wel 60% energie dankzij de snelle opwarmtijd van de panelen. Bovendien is infraroodwarmte niet schadelijk voor uw gezondheid en ontstaat er geen luchtcirculatie in huis, waardoor stofdeeltjes niet ronddwarrelen.


Veilig en comfortabel woning verwarmen


Met infraroodverwarming kiest u voor een veilige en comfortabele manier van verwarmen. U heeft geen last van schadelijke stoffen en het is een duurzame oplossing voor uw huis. Bovendien biedt infraroodverwarming u de mogelijkheid om per ruimte de gewenste temperatuur in te stellen. Bij JLF Products hebben we al meer dan 75 jaar ervaring met de montage en onderhoud van infraroodverwarming. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies over infraroodverwarming in uw huis.


Verwarm uw woning met infraroodpanelen


Wilt u op een duurzame manier uw woning verwarmen? Kies dan voor infraroodverwarming. Met infraroodpanelen verwarmt u op een doeltreffende manier de gewenste ruimtes in een huis. De panelen zijn eenvoudig te monteren en hebben een relatief lage oppervlakte temperatuur. Hierdoor geniet u van een comfortabele warmte in uw woonkamer, keuken of badkamer. Met de thermostaat regelt u bovendien volledig de warmte in huis met verschillende programmeringsmogelijkheden.


Infraroodverwarming voor binnen én buiten


Niet alleen binnenshuis is infraroodverwarming geschikt, ook buiten op uw terras kunt u gebruik maken van deze duurzame oplossing. De stralingswarmte van het infraroodpaneel verwarmt namelijk direct de personen en niet de lucht. Hierdoor bespaart u energie en kunt u tot wel 35% besparen op uw energiekosten. Daarnaast kunt u de panelen ook aan het plafond hangen, waardoor ze perfect dienstdoen als terrasverwarming in een veranda.


JLF Products infrarood verwarming


Bij JLF Products bent u aan het juiste adres voor elektrische infraroodpanelen voor de woning. Wij voorzien u graag van advies op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


> Bekijk assortiment elektrische infraroodverwarming