NL   EN

Onze Merken

Heatstrip

Heatstrip


HEATSTRIP
is een elektrische of gas stralingsverwarming met hoge intensiteit die geschikt is voor verwarmen van binnen en buiten. Het kan binnen 10 minuten een terras verwarmen en wordt tot 4 meter van de bron gevoeld. Veel conventionele terrasverwarmers vertrouwen op convectieverwarming die werkt door de omringende lucht te verwarmen. HEATSTRIPS dragen warmte rechtstreeks over aan objecten door infrarode golven die het oppervlak van de objecten zelf verwarmen, terwijl convectieverwarming de lucht tussen objecten verwarmt. De HEATSTRIP is in dit geval effectiever.


HEATSTRIP elektrische terrasverwarmingstoestellen zijn effectiever in een binnen- of buitenruimte, omdat ze direct gerichte warmte leveren aan de mensen en objecten op hun pad. Op uw werkplek of bedrijf kan HEATSTRIP comfortverwarming bieden, dit geld ook voor aangewezen rook- en recreatiegebieden in de openlucht. HEATSTRIP kan in uw huis comfortverwarming bieden voor overdekte eet- en barbecuegebieden, patio’s, veranda’s, binnenplaatsen, balkons en serres.


> Bekijk ons complete assortiment van HEATSTRIP terrasverwarmers.


HEATSTRIP Elektrische en Gas Terrasverwarmingstoestellen: De Perfecte Mix van Warmte en Stijl

Wanneer het aankomt op het creëren van een aangename buitenruimte, is terrasverwarming een essentieel element. HEATSTRIP, een prominente fabrikant van terrasverwarmers, biedt een uitgebreid assortiment aan elektrische en gasgestookte terrasverwarmingstoestellen die zowel functionele verwarming als stijlvolle elegantie bieden. Met een focus op kwaliteit, prestaties en esthetiek heeft HEATSTRIP een marktleidende positie verworven, en dat is te zien in elk product dat ze leveren.


Innovatie met HEATSTRIP


HEATSTRIP heeft naam gemaakt door innovatieve technologieën te combineren met oogstrelende ontwerpen. De terrasverwarmers van HEATSTRIP bieden niet alleen warmte voor buitenruimtes, maar voegen ook een vleugje verfijning en stijl toe. Wat HEATSTRIP bijzonder maakt, is hun vermogen om zowel krachtige prestaties als visuele aantrekkingskracht te leveren.


Elektrische Terrasverwarmers van HEATSTRIP


HEATSTRIP biedt een uitgebreide lijn elektrische terrasverwarmingstoestellen. Deze verwarmers maken gebruik van stralingswarmte, vergelijkbaar met de warmte van de zon. Het stralingsmechanisme zorgt voor directe en effectieve verwarming van mensen en objecten, zonder verspilling van energie aan het verwarmen van de lucht. De elektrische terrasverwarmers zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en ontwerpen, zoals de Elegance-serie en de Max-serie, elk met hun eigen unieke kenmerken en esthetiek.


Gas Terrasverwarmers van HEATSTRIP


Naast elektrische terrasverwarmers biedt HEATSTRIP ook terrasverwarmers die op gas werken. Deze gasgestookte verwarmers zijn ideaal voor situaties waarin elektriciteit mogelijk niet direct beschikbaar is. Ze bieden krachtige en efficiënte verwarming met behulp van gasbranders. De gasgestookte HEATSTRIP terrasverwarmers zijn ontworpen om veiligheid en prestaties te combineren, waardoor ze geschikt zijn voor commerciële en woning toepassingen.


Verschillen en Toepassingen


Het belangrijkste verschil tussen elektrische en gasgestookte HEATSTRIP terrasverwarmers is de energiebron. Elektrische verwarmers worden gevoed door elektriciteit en bieden directe, stralingswarmte. Ze zijn ideaal voor binnen- en buitenruimtes waar stroom beschikbaar is en waar snel voelbare warmte gewenst is. Gasgestookte verwarmers daarentegen zijn geschikt voor buitengebieden waar elektriciteit moeilijk te bereiken is. Ze bieden krachtige warmte met behulp van gasbranders en zijn perfect voor grotere buitenruimtes of commerciële omgevingen.


Voordelen van HEATSTRIP Terrasverwarmers
  • Efficiënte Warmte: Zowel elektrische als gasgestookte HEATSTRIP verwarmers bieden efficiënte warmte dankzij hun geavanceerde stralingswarmtetechnologie.
  • Stijlvol Ontwerp: HEATSTRIP terrasverwarmers voegen een vleugje stijl en elegantie toe aan elke buitenruimte, of het nu om een huiselijk terras, een restaurantterras of een buitenbar gaat.
  • Flexibele Toepassingen: Met zowel elektrische als gasgestookte opties kunnen HEATSTRIP terrasverwarmers aan verschillende situaties en omgevingen worden aangepast.
  • Snel Voelbare Warmte: Beide typen verwarmers zorgen voor snelle warmte, waardoor de buitenruimte binnen enkele minuten comfortabeler wordt.
HEATSTRIP assortiment JLF Products


HEATSTRIP biedt een uitgebreid assortiment aan zowel elektrische als gasgestookte terrasverwarmers die de perfecte mix van warmte en stijl brengen naar elke buitenruimte. Of het nu gaat om een informeel bijeenkomen op een huiselijk terras of een bruisend evenement op een commercieel buitenterrein, HEATSTRIP terrasverwarmers zijn er om te zorgen voor een comfortabele en aangename ervaring, ongeacht de omstandigheden.

JLF products is leverancier van HEATSTRIP in de Benelux

> Bekijk hier ons HEATSTRIP assortimentWebsite: https://jlfproducts.com/producten/heatstrip