NL   EN
NL | EN

Over ons

JLF Products BV is een groothandel in duurzame elektrische - en gas infrarood verwarming. Wij zijn gespecialiseerd in advies en verkoop van infrarood verwarming voor installateurs, internet shops en de vakhandel.

Wij leveren diverse standaardoplossingen en maat oplossingen voor het verwarmen van terrassen, sportcomplexen, tribunes, kerken, monumenten, bedrijfshallen, winkels, kantoren, werkplekken, woningen, dierenverblijven, droog- en procestechniek.

Eigen infrarood productlijn

JLF products heeft een eigen productlijn en is exclusief importeur/verdeler van de volgende merken:

ALKE BV : Exclusief importeur/verdeler West Europa
TANSUN : Exclusief importeur/verdeler Benelux en een groot deel van Europa
MO-EL : Exclusief importeur/verdeler Benelux
ELKO EP : Exclusief importeur/verdeler Benelux

Technische groothandel infrarood verwarming

JLF Products is ontstaan in 2016. Vanuit ons installatiebedrijf Wardenaar Infrarood Verwarming BV, verkochten we al vaak infrarood producten aan installateurs, groothandels en webshops. Deze bedrijven bestelden bij ons omdat zij ook werden voorzien van deskundig advies en ontwerp en niet alleen een losse doos met inhoud. Het behoorde zelfs tot de mogelijkheden om de installatie door ons te laten installeren en te laten onderhouden. Voor veel klanten was dit verwarrend. Waren wij nu een installatie bedrijf of leverancier?

In 2016 besloten we onze activiteiten op te splitsen in een installatie bedrijf (Wardenaar) en een groothandel (JLF products). Hiervoor moest een nieuwe naam bedacht worden die de verwarring zou weg halen. De nieuwe naam werd JLF products BV. De eerste drie letters staan voor de namen van de kinderen van onze directeur. ( Julie, Luca en Felien ) Een nieuw, energiek bedrijf was geboren.

JLF-Products-groothandel-infrarood-verwarming

Deskundig advies

Wat is nu de werkelijke meerwaarde van JLF products? Wij zien onszelf als een unieke groothandel met technische kennis. Bij de gemiddelde groothandel is er geen technische kennis die verder gaat dan alleen het product. Wij hebben kennis van de installatie, producten, wet & regelgeving en kunnen installateurs daarin ook begeleiden. Wij kunnen zo elke klant van deskundig advies voorzien.

Advies op afstand

Indien gewenst is het mogelijk om vrijblijvend door één van onze vakkundige medewerker een advies te laten maken. U stuurt een email naar info@jlfproducts.com waarna één van onze medewerkers contact met u opneemt om het project door te spreken. Na deze intake maken wij voor u een offerte inclusief ontwerp voor het leveren van de toestellen.

Advies op locatie

Het is mogelijk om vrijblijvend door één van onze vakkundige medewerker een opname ter plaatse te laten uitvoeren.

Technische kennis

Het probleem voor de installateur is groter dan een ieder verwacht. Een elektricien / e-installateur kan perfect een elektrische installatie aanleggen, maar de elektrische verwarming ontwerpen en de transmissieberekening maken vergt extra technische kennis. Andersom geldt voor een loodgieter / w-installateur, dat het ontwerp van de elektrische installatie een ding is.

Wij beheersen beide disciplines en helpen u graag om tot een goede oplossing te komen. In onze webshop vind u alle producten voor elektrische infrarood verwarming en infrarood verwarming op gas van de bekende merken.

Neem gerust telefonisch contact op via nummer 085-9020287 of e-mail naar info@jlfproducts.com.

Uiteraard kunt u ook terecht bij ons filiaal te Zwaagdijk-Oost (Noord Holland).

JLF Products
Perenmarkt 10c
1681 PG Zwaagdijk-Oost (NH)
Nederland
T: 085-9020287 
E: info@jlfproducts.com