NL   EN

Over ons

JLF Products BV - Groothandel in duurzame elektrische verwarming en infrarood verwarming.

JLF Products is ontstaan in 2016. Vanuit ons installatiebedrijf Wardenaar Infrarood Verwarming BV, verkochten we al vaak infrarood producten aan installateurs, groothandels en webshops. Deze bedrijven bestelden bij ons omdat zij ook werden voorzien van deskundig advies en ontwerp en niet alleen een losse doos met inhoud. Het behoorde zelfs tot de mogelijkheden om de installatie door ons te laten installeren en te laten onderhouden. Voor veel klanten was dit verwarrend. Waren wij nu een installatie bedrijf of leverancier?

Installatiebedrijf en groothandel

In 2016 besloten we onze activiteiten op te splitsen in een installatie bedrijf (Wardenaar) en een groothandel (JLF products). Hiervoor moest een nieuwe naam bedacht worden die de verwarring zou weg halen. De nieuwe naam werd JLF products BV. De eerste drie letters staan voor de namen van de kinderen van onze directeur. ( Julie, Luca en Felien ) Een nieuw, energiek bedrijf was geboren.

JLF Products heeft de expertise en het assortiment om aan diverse verwarmingsbehoeften te voldoen. Met onze betrouwbare producten, Europese A-merken, deskundig advies en toewijding aan kwaliteit en innovatie, blijft JLF Products een voorkeurskeuze voor wie op zoek is naar geavanceerde verwarmingsoplossingen.


Hoogwaardige verwarmingsoplossingen

JLF Products is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige verwarmingsoplossingen, waaronder elektrische verwarming en infrarood verwarming. Met een sterke focus op innovatie en kwaliteit heeft JLF Products zich gevestigd als een betrouwbare leverancier van verwarmingsproducten voor zakelijke klanten. Advies en verkoop van infrarood verwarming aan installateurs, internet shops en de vakhandel. We bieden een breed scala aan verwarmingsoplossingen voor verschillende toepassingen, variërend van woningen en kantoren tot industriële en commerciële ruimtes.

Wij leveren diverse standaardoplossingen en maat oplossingen voor diverse toepassingen. In onze webshop vindt u alle producten voor elektrische verwarming en infrarood verwarming van Europese topkwaliteit.

Europese A merken

Wat JLF Products onderscheidt, is onze inzet voor het leveren van producten van Europese topkwaliteit. We werken samen met gerenommeerde merken en fabrikanten om ervoor te zorgen dat onze klanten alleen producten van de hoogste standaard ontvangen. Het assortiment van JLF Products omvat een verscheidenheid aan verwarmingsproducten, waaronder terrasverwarmers, badkamerverwarming, infraroodstralers, industriële verwarming en nog veel meer. We bieden diverse types verwarmingstechnologieën aan, zodat onze klanten de juiste oplossing kunnen kiezen die aan hun specifieke behoeften voldoet. JLF products heeft een eigen productlijn en is exclusief importeur/verdeler van de volgende Europese A merken:

 • ECOSUN: Dealer
 • ALKE HEATING: Exclusief importeur West Europa
 • TANSUN: Exclusief importeur Benelux en een groot deel van Europa
 • ATLANTIC: Exclusief importeur Nederland (elektrische verwarming)
 • FRICO: Exclusief verdeler Nederland
 • Heatstrip: Dealer
 • ELKO EP: Exclusief importeur Benelux

Deskundig advies

Naast hoogwaardige producten staat JLF Products bekend om hun uitstekende klantenservice en technisch advies. Ons ervaren team staat klaar om zakelijke klanten te adviseren bij het kiezen van de juiste verwarmingsoplossing en om eventuele vragen te beantwoorden. We begrijpen het belang van maatwerk in verwarmingsprojecten en werken nauw samen met klanten om de best mogelijke oplossing te bieden.

Wij zien onszelf als een unieke groothandel met technische kennis. Bij de gemiddelde groothandel is de technische kennis beperkt tot het product. Wij hebben kennis van de installatie, metingen, producten, wet & regelgeving en kunnen installateurs daarin begeleiden. Wij kunnen zo elke klant van deskundig advies voorzien.

 • Advies op afstand
  Indien gewenst is het mogelijk om vrijblijvend door één van onze vakkundige medewerker een advies te laten maken. U stuurt een email naar info@jlfproducts.com waarna één van onze medewerkers contact met u opneemt om het project door te spreken. Na deze intake maken wij voor u een offerte inclusief ontwerp voor het leveren van de toestellen.
 • Advies op locatie
  Het is mogelijk om vrijblijvend door één van onze vakkundige medewerker een opname ter plaatse te laten uitvoeren.
 • Technische kennis
  Het probleem voor de installateur is groter dan een ieder verwacht. Een elektricien / e-installateur kan perfect een elektrische installatie aanleggen, maar de elektrische verwarming ontwerpen en de transmissieberekening maken vergt extra technische kennis. Andersom geldt voor een loodgieter / w-installateur, dat het ontwerp van de elektrische installatie een ding is.

Contact

Neem gerust telefonisch contact op via e-mail. Uiteraard kunt u ook terecht in ons filiaal te Zwaagdijk-Oost (Noord Holland).

JLF Products BV
Perenmarkt 10c
1681 PG Zwaagdijk-Oost (NH)
Nederland

T: 085-9020287 
E: info@jlfproducts.com