NL   EN

Onze Merken

Ecosun

Ecosun


Ecosun
is een van de beste en grootste producenten van infraroodpanelen. Met ruim 30 jaar ervaring in de infraroodtechniek levert Ecisun absolute topkwaliteit. Ecosun is het infraroodpaneel huismerk van Fenix Heating Products in Tsjechië. Dit is Europa’s grootste producent van elektrische verwarmingsproducten.


> Bekijk ons complete assortiment van Ecosun infrarood panelen en terrasstralers.


Hoogwaardige infrarood oplossingen


Ecosun is een gerenommeerd merk dat gespecialiseerd is in hoogwaardige infraroodverwarmingsoplossingen. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve benadering van verwarmingstechnologie en heeft een sterke reputatie opgebouwd in de industrie. Ecosun is toegewijd aan het leveren van efficiënte en effectieve infraroodverwarmingssystemen voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.


Energiezuinig en duurzaam


Een van de belangrijkste kenmerken van Ecosun is hun focus op energiezuinige en duurzame verwarmingsoplossingen. Ze maken gebruik van geavanceerde infraroodtechnologie om warmte direct over te brengen naar objecten en mensen, zonder de lucht te verwarmen. Dit resulteert in een efficiëntere en comfortabelere manier van verwarmen, met aanzienlijke energiebesparingen tot gevolg.


Ecosun verwarmingsproducten


Ecosun biedt een breed scala aan infraroodverwarmingsproducten, waaronder infraroodpanelen voor plafond- en wandmontage. Deze panelen zijn ontworpen om naadloos in verschillende ruimtes te passen en kunnen discreet worden geïntegreerd in het interieur. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten en ontwerpen, zodat klanten de perfecte oplossing kunnen kiezen die past bij hun behoeften en stijlvoorkeuren.


Het merk hecht ook veel waarde aan design en esthetiek. De infraroodpanelen van Ecosun zijn vaak slank en elegant van ontwerp, waardoor ze niet alleen functioneel zijn maar ook bijdragen aan de uitstraling van de ruimte. Dit maakt ze geschikt voor zowel moderne als traditionele interieurs.


Betrouwbare prestaties met Ecosun


Ecosun staat bekend om zijn betrouwbare prestaties en duurzaamheid. De producten worden vervaardigd volgens strikte kwaliteitsnormen en worden ondersteund door uitgebreide garanties. Dit zorgt voor gemoedsrust voor onze zakelijke klanten, die op zoek zijn naar duurzame en betrouwbare verwarmingsoplossingen. Al met al is Ecosun een merk dat synoniem staat voor innovatie, energie-efficiëntie en hoogwaardige infraroodverwarming. Met hun uitgebreide assortiment en focus op klanttevredenheid hebben ze zich gevestigd als een vertrouwde keuze voor wie op zoek is naar geavanceerde verwarmingsoplossingen die zowel comfort als duurzaamheid bieden.


JLF products is dealer in Nederland van Ecosun.


> Bekijk hier ons Ecosun assortimentWebsite: https://jlfproducts.com/producten/ecosun