NL   EN
`

Bedrijfshal infrarood verwarming

Infrarood verwarming voor bedrijfshal, loods of magazijn


Infraroodverwarming biedt een slimme en efficiënte manier om uw bedrijfshal, loods of magazijn te verwarmen. In plaats van de hele ruimte te verwarmen, wordt alleen de zone verwarmd waar dat nodig is. Dit resulteert in aanzienlijke besparingen op energie en kosten, waardoor uw investering snel wordt terugverdiend.


Bedrijfshal verwarmen met infrarood


Een bedrijfshal, loods of magazijn is doorgaans een grote ruimte met een hoog plafond. Bij traditionele convectieverwarming wordt de lucht in de hele ruimte verwarmd, wat resulteert in verspilling van energie en warme lucht die naar het plafond stijgt. Infraroodverwarming biedt echter de oplossing voor een energiebesparing van wel 50% in vergelijking met conventionele verwarming, met een terugverdientijd van slechts twee jaar voor uw investering in volledige bedrijfshalverwarming.


Voorkom stofdeeltjes


Bovendien voorkomt infraroodverwarming de verspreiding van stofdeeltjes, een probleem dat vaak optreedt bij luchtcirculatie door convectieverwarming. Infraroodverwarming verwarmt personen en objecten direct, zonder de lucht te verwarmen (geen luchtcirculatie), waardoor er geen convectie optreedt en er geen stofdeeltjes door uw magazijn of bedrijfshal circuleren die klachten aan de luchtwegen kunnen veroorzaken.


Infrarood zowel elektrisch als op gas


Onze infraroodtoestellen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en formaten. Zo bieden wij diverse infraroodheaters op gas aan die 50% minder CO2 uitstoten dan traditionele verwarmingstoestellen. Als u liever geen gas wilt gebruiken om uw bedrijfshal te verwarmen, bieden wij ook elektrische infraroodverwarming. Als u zonnepanelen of windenergie gebruikt, kunt u uw magazijn zelfs energieneutraal verwarmen.


Voordelen infrarood voor uw bedrijf  • Snelle opwarmtijd

  • Zonneverwarming mogelijk (zonder wanden)

  • EIA (Energie Investering Aftrek) subsidie mogelijk

  • Fluisterstille werking van de toestellen

  • Lage investeringskosten

  • Energieneutraal verwarmen mogelijk


Bij JLF Products bent u aan het juiste adres voor de aanschaf van infraroodverwarming voor uw bedrijfshal, loods, magazijn en werkplaats. Wij adviseren en berekenen de ruimte voor de meest efficiënte manier van verwarmen.

Bent u benieuwd welke oplossing voor u het meest geschikt is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

>> Bekijk onze infraroodverwarming op gas
>> Bekijk onze infraroodverwarming elektrisch