NL   EN

Onze Merken

Frico

Frico
Frico hecht grote waarde aan het aanbieden van energiezuinige producten die een positieve impact hebben op het binnenklimaat. Dankzij het moederbedrijf Systemair, beschikken ze over diepgaande kennis van ventilatie en kunnen ze de juiste oplossingen aanreiken. Ons assortiment van Frico omvat energie-efficiënte klimaatproducten die zorgen voor een comfortabel binnenklimaat en bijdragen aan duurzame resultaten.

> Bekijk ons complete assortiment van Frico


Totaaloplossingen voor verwarmingssystemen tot bijverwarmingsopties


Frico biedt complete totaaloplossingen die variëren van volledige verwarmingssystemen tot bijverwarmingsopties. Frico's innovatieve producten stellen u in staat om het binnenklimaat te beheren in uiteenlopende zakelijke omgevingen, zoals winkels, industriële panden, kantoren, hotels, restaurants en sporthallen. In lijn met deze milieubewuste aanpak zijn alle producten klimaatintelligent.

Bij het ontwikkelen van de verwarmingssystemen streeft men bij Frico naar maximale functionaliteit met minimaal energieverbruik, zonder concessies te doen aan hun kernwaarden: vertrouwen, kwaliteit en design. De intelligente producten zijn uitgerust met geavanceerde regelsystemen, zodat u erop kunt vertrouwen dat het energieverbruik altijd tot het noodzakelijke minimum wordt beperkt.


Europees marktleider


Als Europees marktleider op het gebied van luchtgordijnen, warmtestralers en luchtverhitters, is Frico aanwezig in meer dan 70 landen via dochterondernemingen, zusterondernemingen en distributeurs. Hoewel het hoofdkantoor in Zweden is gevestigd, maakt Frico deel uit van Systemair, een toonaangevend bedrijf op het gebied van ventilatie. De productie vindt plaats in ISO-gecertificeerde fabrieken verspreid over heel Europa, waaronder Zweden. Frico heeft een internationaal bereik en tegelijkertijd een sterke lokale verankering. Ze beschikken over strategisch geplaatste magazijnen in Europa om snelle en efficiënte leveringen te garanderen.


Kwaliteit Gewaarborgd en Certificering ISO 9001


Frico staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze inzet voor kwaliteit wordt bekrachtigd door onze certificering conform het ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem. Dit certificaat toont aan dat we een effectief systeem hanteren voor het beheer en de controle van kwaliteitsgerelateerde kwesties. We streven ernaar om voortdurend te verbeteren en te evolueren, wat resulteert in hoogwaardige producten die voldoen aan de hoogste standaarden. Voor meer informatie over onze ISO-certificering verwijzen we u graag naar onze website. Meer informatie over de ISO-certificering leest u hier.

Op alle producten zit 2 jaar fabrieksgarantie.


Frico hoogwaardige verwarmingsoplossingen


Frico is een prominent merk in de verwarmingsindustrie en staat bekend om zijn innovatieve en kwalitatieve benadering van verwarmingsoplossingen. Met een breed scala aan producten die voldoen aan verschillende behoeften, biedt Frico efficiënte en comfortabele verwarmingssystemen voor zowel woningen/kantoor als commerciële toepassingen in bijvoorbeeld de horeca. Kies voor Frico en ervaar hoogwaardige verwarmingsoplossingen die zorgen voor optimale prestaties en comfort.


JLF products is exclusief verdeler van Frico in Nederland.

> Bekijk ons complete assortiment van Frico


Website: https://jlfproducts.com/producten/frico