NL   EN
`

Terras verwarming met infrarood

Terrasverwarmers infrarood


Infraroodverwarming is bij uitstek geschikt voor het verwarmen van terras en veranda, omdat deze techniek nauwelijks afhankelijk is van weersinvloeden. Daarom kiezen steeds meer horecaondernemers en particulieren voor infrarood terrasverwarming.


Terrasverwarmers: Comfortabele oplossing voor buitenruimtes


Genieten van het buitenleven wordt vaak belemmerd door koude temperaturen, vooral in de koelere seizoenen. Gelukkig bieden terrasverwarmers een slimme en efficiënte manier om uw buitenruimtes comfortabel en gezellig te maken. Bij JLF Products hebben we een compleet assortiment aan infrarood terrasverwarmers van Europese topkwaliteit die aan al uw verwarmingsbehoeften voldoen.


Waarom Kiezen voor Infrarood Terrasverwarmers van JLF Products?


Onze infrarood terrasverwarmers maken gebruik van de modernste technologieën en voldoen aan Europese normen voor kwaliteit en veiligheid. Als leverancier en exclusief importeur van gerenommeerde merken als Tansun en Alke en Heatstrip, bieden we een ruime keuze aan terrasverwarmers voor zowel zakelijke als particuliere toepassingen.


Bij JLF Products hebben we een uitgebreid assortiment aan infrarood terrasverwarmers van Europese topkwaliteit, waaronder terrasverwarmers op gas en elektrische terrasverwarmers. Deze hoogwaardige verwarmingstoestellen bieden de perfecte oplossing om uw buitenruimtes comfortabel en gezellig te maken, zelfs op koele dagen of in de avonduren. Met onze terrasverwarmers kunt u het hele jaar door genieten van uw terras, veranda, tuinhuisje, of overkapping.

In ons assortiment vindt u zowel terrasverwarmers voor inbouw in bijvoorbeeld de veranda, als ook terrasverwarmers zonder licht.


Infrarood Terrasverwarmers voor diverse toepassingen


Of u nu een horecagelegenheid heeft met een groot terras, een particulier bent met een knusse veranda, of een bedrijf hebt met een open buitenruimte, onze infrarood terrasverwarmers zijn geschikt voor allerlei toepassingen. Dankzij de geavanceerde technologie van onze terrasverwarmers kunt u gericht verwarmen, waardoor er geen warmte verloren gaat aan ongebruikte lucht. Infraroodstraling verwarmt direct de personen en objecten in de omgeving, hierdoor is er geen warmteverlies en kunt u efficiënter verwarmen. Hierdoor zijn ze niet alleen energiezuinig, maar ook milieuvriendelijk.


Elektrische Terrasverwarmers


Onze elektrische terrasverwarmers zijn de ideale keuze voor overdekte terrassen, veranda's, tuinhuizen en andere beschutte buitenruimtes. Deze verwarmers zijn eenvoudig te installeren en vereisen geen gasaansluiting, waardoor ze veilig en gemakkelijk te gebruiken zijn. Met hun moderne en slanke ontwerp passen ze perfect in elke buitenomgeving. Bovendien kunt u elektrische terrasverwarmers combineren met zonnepanelen om nog duurzamer te verwarmen.


Terrasverwarmers op Gas


Terrasverwarmers op gas zijn krachtige verwarmingsoplossingen voor grote buitenruimtes. Ze zijn ideaal voor horecagelegenheden met ruime terrassen en evenementen die extra warmte vereisen. Met een terrasverwarmer op gas kunt u snel en gemakkelijk warmte creëren, zonder dat u afhankelijk bent van een elektrische aansluiting. Deze verwarmers zijn mobiel en eenvoudig te verplaatsen, waardoor u ze op verschillende locaties kunt gebruiken. Een variant hierop is de parasol verwarming op gas.


terrasverwarmers op gas


Voordelen Terrasverwarmers



 • Energiezuinig
  Infrarood terrasverwarmers verwarmen direct de personen en objecten in de omgeving, waardoor er geen energie verspild wordt aan het opwarmen van ongebruikte ruimtes.


 • Snelle Opwarmtijd
  Infrarood straling wordt direct omgezet in warmte zodra het mensen en objecten raakt. Hierdoor bieden onze terrasverwarmers een snelle en efficiënte oplossing om uw buitenruimte op te warmen, zonder lange wachttijden.


 • Gerichte Verwarming: Met infrarood terrasverwarmers kunt u specifieke zones verwarmen, waardoor u alleen daar warmte biedt waar het nodig is.


 • Milieuvriendelijk: Onze terrasverwarmers stoten geen schadelijke stoffen uit en zijn daardoor veilig voor zowel u als het milieu.


 • Geen Luchtcirculatie
  Infraroodverwarming verwarmt direct, zonder luchtcirculatie, waardoor er geen stofdeeltjes door de lucht verspreid worden.


 • Geschikt voor diverse toepassingen
  Of u nu een particulier bent of een zakelijke onderneming heeft, onze terrasverwarmers zijn geschikt voor allerlei situaties.


 • Duurzame Opties
  U kunt onze terrasverwarmers combineren met zonnepanelen voor een nog duurzamere verwarming.


Wat is de zuinigste terrasverwarmer?


De zuinigste terrasverwarmer is afhankelijk van uw specifieke situatie en behoeften. Over het algemeen zijn elektrische terrasverwarmers energiezuiniger dan gasgestookte modellen. Bovendien kunt u met infrarood terrasverwarmers gericht verwarmen, wat resulteert in minder energieverspilling.


Welke Terrasverwarmer geeft de meeste warmte?


Gasgestookte terrasverwarmers geven over het algemeen de meeste warmte af, vooral de krachtige modellen die geschikt zijn voor grotere buitenruimtes. Ze zijn ideaal voor situaties waar een intense warmteafgifte vereist is en zijn ook goedkoper in gebruik dan elektrische verwarmers voor grote openruimtes.


Wat is een goede Terrasverwarmer?


Een goede terrasverwarmer is er een die past bij uw behoeften, ruimte en budget. Bij JLF Products bieden we alleen terrasverwarmers van Europese topkwaliteit, waardoor u verzekerd bent van een goede en betrouwbare verwarming voor uw buitenruimte met een zeer lange levensduur.


Welke Terrasverwarmer voor overkapping?


Zowel elektrische als infrarood terrasverwarmers zijn geschikt voor gebruik onder een overkapping. Als je kiest voor een vaste plaats van de terrasverwarmer kan je het beste gaan voor de elektrische, maar wil je de warmte kunnen verplaatsen dan kan je ok kiezen voor de gasvariant.

Bij JLF Products staan we klaar om u te voorzien van een hoogwaardige infrarood terrasverwarmer die aan uw specifieke wensen voldoen. Bekijk ons complete assortiment terrasverwarmers.


Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe u uw buitenruimte het hele jaar door comfortabel kunt verwarmen.