NL   EN

Onze Merken

Tansun

Tansun


Tansun
is de toonaangevende fabrikant van infraroodverwarmers in het Verenigd Koninkrijk. Met meer dan 35 jaar ervaring in de verwarmingsindustrie, wordt het uitgebreide assortiment infraroodverwarmers vervaardigd van de hoogste kwaliteit en biedt het hele jaar door optimale warmteprestaties.  Elke infraroodverwarming is ontworpen met unieke kenmerken, specifiek voor de verwarmingssectoren waarop ze zich richten.


> Bekijk ons complete assortiment van Tansun infraroodverwarmers.


Weerbestendige kachels


Volledig IP-geclassificeerde weerbestendige kachels speciaal gemaakt voor commerciële buitenverwarming, premium infraroodverwarmers met verblindingsverminderende gouden reflectoren voor ultra low glare verwarming, zelfs draagbare kachels met anti-kantelbeveiliging apparaten voor mobiele noodverwarming behoren tot het assortiment. Tansun heeft het grootste assortiment huishoudelijke, commerciële en industriële infraroodverwarmers ter wereld.


Als het gaat om infraroodverwarmers, staat Tansun bekend als een prominent merk in de branche, bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en innovatie. Als toonaangevende fabrikant gevestigd in het Verenigd Koninkrijk heeft Tansun een solide reputatie opgebouwd voor het produceren van eersteklas infraroodverwarmingoplossingen die voldoen aan een diverse reeks toepassingen. Van commerciële ruimtes tot residentiële omgevingen heeft Tansun's toewijding aan uitmuntendheid hen onderscheiden als een vertrouwde keuze voor efficiënte en effectieve verwarmingsoplossingen.


Tansun staat voor Kwaliteit en Innovatie


Tansun's reis als toonaangevende fabrikant van infraroodverwarmers begon meer dan drie decennia geleden. Sinds de oprichting is het bedrijf toegewijd aan het verleggen van de grenzen van verwarmingstechnologie, constant strevend naar het creëren van producten die uitstekende prestaties en betrouwbaarheid leveren. Deze toewijding aan innovatie heeft Tansun een bijzondere positie in de markt opgeleverd, en hun producten worden geassocieerd met kwaliteit, duurzaamheid en energie-efficiëntie.


Breed assortiment Infraroodverwarmingsoplossingen


Een opvallend kenmerk van Tansun is het uitgebreide scala aan infraroodverwarmingsoplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan verschillende behoeften en omgevingen. Hun productaanbod omvat buitenverwarmers, binnenverwarmers en gespecialiseerde verwarmers voor specifieke toepassingen. Voor buitenruimtes zoals terrassen, tuinen en patio's biedt Tansun verschillende weerbestendige infraroodverwarmers die comfortabele warmte bieden en naadloos opgaan in de omgeving.


Geavanceerde Technologie


Tansun's toewijding aan kwaliteit weerspiegelt zich in elk aspect van hun producten, van de gebruikte materialen tot de geavanceerde technologie die in elke eenheid is geïntegreerd. Hun verwarmers zijn met precisie ontworpen en geëngineerd om optimale warmteverdeling te leveren, waardoor elke hoek van de beoogde ruimte efficiënte en consistente warmte ontvangt. Met geavanceerde functies zoals instelbare warmtestanden en gebruiksvriendelijke bedieningselementen bieden de verwarmers van Tansun zowel gemak als comfort.


Energie-efficiëntie


Naast hun uitstekende prestaties worden de infraroodverwarmers van Tansun ook erkend om hun energie-efficiëntie. Door de principes van infraroodverwarming te gebruiken, verwarmen deze kachels direct mensen en objecten, in plaats van energie te verspillen door de lucht te verwarmen. Deze gerichte verwarmingsaanpak zorgt niet alleen voor snelle warmte, maar draagt ook bij aan energiebesparing en lagere energierekeningen.


Tansun veelzijdige toepassingen


Het assortiment infraroodverwarmers van Tansun vindt toepassingen in verschillende sectoren, waaronder horeca, commerciële, industriële en residentiële omgevingen. Of je nu de buiten eetervaring in een restaurant wilt verbeteren, comfort in een magazijn wilt bieden, of een gezellige sfeer op je thuispatio wilt creëren, Tansun biedt een oplossing die is afgestemd op je behoeften.


Pionier


Tansun's erfenis als pionier in het produceren van hoogwaardige infraroodverwarmers getuigt van hun toewijding aan uitmuntendheid. Met een divers scala aan producten die zijn ontworpen om verschillende omgevingen en toepassingen aan te pakken, blijft Tansun de industrie leiden met innovatieve en efficiënte verwarmingsoplossingen. Of het nu voor binnen- of buitenruimtes is, combineren de infraroodverwarmers van Tansun geavanceerde technologie, energie-efficiëntie en uitzonderlijk vakmanschap om een warme en uitnodigende omgeving te creëren, ongeacht de omgeving.


JLF Products is exclusief importeur van Tansun en verdeler in de Benelux en een groot deel van Europa.


> Bekijk het assortiment van TansunWebsite: https://jlfproducts.com/producten/tansun-limited