NL   EN
`

Kantoor infrarood verwarming

Infrarood verwarming voor kantoor


Met infrarood verwarming voor op kantoor creëert u voor iedere werknemer een aangename temperatuur. Zo verwarmt u uw kantoor op een veel efficiëntere manier dan met conventionele luchtverwarming. Steeds meer ondernemers stappen daarom over op infraroodverwarming.


Aangenaam binnenklimaat


Het creëren van een aangenaam binnenklimaat voor alle werknemers in een kantoorruimte is een uitdagende taak. Dit komt omdat de warmtebehoefte per persoon sterk kan verschillen. Conventionele luchtverwarming, die de gehele kantoorruimte verwarmt, voldoet daarom niet altijd aan de behoeften van alle werknemers. Sommige zullen het te warm vinden, terwijl anderen het te koud hebben. Bovendien is deze manier van verwarmen zeer inefficiënt.


Gelukkig biedt infraroodverwarming de ideale oplossing. Infraroodstraling wordt namelijk direct omgezet in warmte zodra het mensen en objecten raakt, wat resulteert in geen verlies van warmte. Hierdoor kan er zeer gericht per zone worden verwarmd en kan elke werknemer onafhankelijk de gewenste warmte instellen. Dit zorgt niet alleen voor een aangename werksfeer, maar ook voor een hogere productiviteit.


Diverse oplossingen mogelijk


Wij bieden diverse uitvoeringen en formaten van onze infraroodpanelen aan. Zo kunnen de panelen in een systeemplafond geïntegreerd worden, waardoor ze niet zichtbaar zijn. Daarnaast zijn er ook modellen beschikbaar die aan de wand bevestigd kunnen worden. Deze infraroodpanelen hebben een extra dun formaat, waardoor ze weinig ruimte innemen. Voor plaatselijke bijverwarming zijn onze bureauverwarming infraroodpanelen de perfecte oplossing. Met onze ruime keuze aan infraroodpanelen heeft JLF Products voor elke situatie een passende oplossing voor u beschikbaar.


Voordelen van kantoor infraroodverwarming


Naast de eerder genoemde voordelen, zijn er nog meer redenen waarom steeds meer ondernemers kiezen voor infraroodverwarming. Zo kan volledige kantoorverwarming met infrarood een energiebesparing van 50% opleveren in vergelijking met conventionele verwarming, met een terugverdientijd van slechts twee jaar. Bovendien hebben infraroodpanelen een zeer snelle opwarmtijd, waardoor je niet hoeft te wachten tot een groot deel van de ruimte is opgewarmd, in tegenstelling tot conventionele luchtverwarming. Dit resulteert in een uiterst efficiënte en comfortabele manier van verwarmen op kantoor.


>> Bekijk hier onze producten voor kantoor


kantoor-infrarood-verwarming