NL   EN
NL | EN

Terrasverwarming infrarood

Infraroodverwarming voor het terras


Infraroodverwarming is bij uitstek geschikt voor het verwarmen van terrassen, omdat deze techniek nauwelijks afhankelijk is van weersinvloeden. Daarom kiezen steeds meer horecaondernemers en particulieren voor infrarood terrasverwarming.


Terrasverwarmers met infrarood


Als ondernemer wilt u dat uw klanten zich comfortabel voelen op uw terras en dat uw bedrijf hierdoor geen omzet misloopt. Goede terrasverwarming is daarom essentieel. Wanneer uw terras niet goed verwarmd wordt, kan dit leiden tot verminderd klantenverkeer en lagere omzet. Bovendien kunnen de energiekosten behoorlijk oplopen wanneer verkeerde verwarmingstechnieken worden gebruikt.


Duurzaam en Efficient


Door te kiezen voor infrarood terrasverwarming, kunt u uw terras op een duurzame manier verwarmen. Bij infraroodverwarming wordt infraroodstraling namelijk direct omgezet in warmte zodra het personen en objecten raakt. Hierdoor zal infraroodwarmte niet verwaaien en wordt het niet beïnvloed door weersomstandigheden. Infrarood terrasverwarming wordt daarom steeds vaker gebruikt in de horeca en andere bedrijven die buitenruimtes aanbieden. Infrarood terrasverwarming is dus een zeer energiezuinige en efficiënte manier om uw buitenruimte en terras te verwarmen.


Bediening via app


Wij bieden infrarood terrasverwarming aan die je kunt bedienen met een app. Ook die afzonderlijk van elkaar bediend kunnen worden via een mobiele app. Zo kunt u de temperatuur per zone reguleren en energie besparen wanneer er minder bezoekers zijn. Door alleen de plaatsen waar gasten zitten te verwarmen, hoeft u niet het hele terras te verwarmen. En als er onverwachts meer klanten komen, kunt u de benodigde toestellen inschakelen om de bezoekers snel een aangename temperatuur te bieden.


Infrarood voor iedere situatie


Bij JLF Products bent u aan het juiste adres voor de inkoop van uw infrarood terrasverwarming. Voor elke situatie hebben wij de juiste oplossing. Zo kunt u onder andere kiezen voor elektrische terrasverwarming of terrasverwarming op gas. Tevens hebben we toestellen ontwikkeld die geen licht geven, maar wel de gewenste warmte afgifte voor als u de sfeer op uw terras wilt behouden.


Voordelen infrarood terrasverwarming  • Energiezuinig en efficiënt verwarmen

  • Onafhankelijk van weersomstandigheden

  • Snelle opwarmtijd

  • Zeer gerichte verwarming mogelijk

  • Beschikbaar in zowel elektrische als gasvarianten

  • Bediening met appVoor Particulieren


Ook als particulier wilt u genieten van een aangename temperatuur op uw veranda, terras of onder uw overkapping. Of als extra verwarming in uw tuinoffice. Bij JLF products kunt u ook als particulier terecht voor de aanschaf van uw infrarood terrasverwarming. Neem contact op.

>> Bekijk onze producten terrasverwarming elektrisch
>> Bekijk onze producten terrasverwarming op gas